Cure4Life

Gezond en verantwoord afvallen met een uniek voedingsprogramma

Hoe? Door de oorzaken van overgewicht aan te pakken. Dat vraagt om een unieke en individuele aanpak, want elk lichaam is uniek. Daarom biedt Cure4Life u een medisch onderbouwd persoonlijk voedingsprogramma met normale, gezonde voeding, dat helemaal is afgestemd op uw lichaam en persoonlijke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat.

Overgewicht is niet alleen een kwestie van calorieën

De ene persoon is gevoeliger voor overgewicht dan de ander. Afvallen is niet alleen een kwestie van minder eten en meer bewegen. De werking van de stofwisseling en de spijsvertering is erg van belang en dit is niet bij iedereen hetzelfde. De stofwisseling wordt grotendeels hormonaal aangestuurd. Door een hormonale disbalans kan er een stofwisselingsprobleem ontstaan. Meerdere factoren hebben hier invloed op, zoals:

  • anticonceptiva,
  • zwangerschap en menopauze
  • beweging
  • (bepaalde) eetgewoonten en voedingsmiddelen
  • medicijnen

 Persoonlijk met normale, gezonde voeding

Cure4Life is een gepersonaliseerd leefstijlprogramma, dat kijkt naar de oorzaken van overgewicht en disbalans. Ook werkt Cure4Life dankzij intensieve persoonlijke begeleiding aan bewustwording en het toepassen van een nieuwe leefstijl. Uw Cure4Life consulent staat altijd voor u klaar, ook nadat u uw programma goed heeft afgerond. Wij hebben maar één doel: uw lichaam blijvend in balans!

Er wordt uitsluitend gewerkt met normale, gezonde voeding. Dus geen dure pillen, poeders of shakes. U krijgt een persoonlijk voedingsprogramma dat tot op de gram nauwkeurig is samengesteld. Dit gebeurt op basis van uw persoonlijke profiel en bloedwaarden. Dankzij lekkere en gevarieerde recepten is het programma goed vol te houden. Het helpt u niet alleen om af te vallen, maar ook om op gewicht te blijven. Dus geen hongergevoel en geen jojo-effect.

Wat is Cure4Life niet?

Cure4Life is geen crashdieet. Sterker nog, Cure4Life is helemaal geen dieet. Bij Cure4Life hoeft u geen calorieën te tellen, uzelf uit te hongeren of speciale pillen te slikken. We geven u een oplossing op maat. Puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Cure4Life

Informatie-avond Cure4Life

Meer informatie?

Wilt u zich aanmelden voor een gratis en vrijblijven consult? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met me op!