Cure4Life

Uw lichaam en gewicht blijvend in balans

Dat is wat Cure4Life samen met u wil bereiken. Een doorbraak in uw strijd tegen overgewicht en obesitas. Een definitieve oplossing met een blijvend resultaat. Hoe? Door het aanpakken van de oorzaken van overgewicht!

Snel en verantwoord afvallen

Elk lichaam is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Het Cure4Life programma is een medisch verantwoord voedings- en gezondheidsprogramma, dat u helpt om snel en verantwoord af te vallen. De basis van ons succesvolle programma is een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsprogramma, waarbij de oorzaken van overgewicht worden aangepakt en de hormoonhuishouding in balans wordt gebracht. Het programma is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dus geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat.

Normale, gezonde voeding

Er wordt uitsluitend gewerkt met normale, gezonde voeding. Dus geen dure pillen, poeders of shakes. U krijgt een persoonlijk voedingsprogramma dat tot op de gram nauwkeurig is samengesteld. Dit gebeurt op basis van uw persoonlijke profiel en bloedwaarden. Dankzij lekkere en gevarieerde recepten is het programma goed vol te houden. Het helpt u niet alleen om af te vallen, maar ook om op gewicht te blijven. Dus geen hongergevoel en geen jojo-effect.

Persoonlijke begeleiding

Het Cure4Life programma is opgebouwd uit 5 fasen. Samen met uw persoonlijke coach werkt u in 5 fasen naar een blijvend, gezond gewicht en een nieuwe, voor u haalbare, levensstijl. U zult versteld staan van de resultaten. Gewichtsverlies en een sterke verbetering van uw algehele gezondheid.

Cure4Life

Informatie-avond Cure4Life

Meer informatie?

Wilt u zich aanmelden voor een gratis en vrijblijven consult? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met me op!