Over Annelies

AnneliesVosMijn naam is Annelies Vos. Als verpleegkundige kreeg ik al op jonge leeftijd te maken met ernstig zieke mensen. Vanuit deze achtergrond en ervaring ging ik me steeds meer verdiepen in gezondheid in de meest brede zin van het woord. Het werd een boeiende reis van vele jaren, waarin ik ook leerde wat voor mij werkt om gezond te blijven.

“Nog dagelijks verwondert ’t mij dat we in de onze maatschappij zoveel meer gericht zijn op ziek-zijn en behandelen, in plaats van gezondheid en preventie.”

KiSS Coaching

Gezondheid in al zijn facetten werd mijn passie en na een 3-jarige opleiding in professionele coaching startte ik mijn eigen praktijk, KiSS-Coaching, waar ik mensen begeleidde die na een  ingrijpende ervaring, zoals ziekte of een traumatische gebeurtenis, weer in hun kracht willen staan en daarbij een handreiking nodig hebben.

Cure4Life

In 2012 startte ik als coach bij Cure4Life om mensen te begeleiden op hun weg naar een gezond gewicht. Een rol die me op het lijf geschreven is en die ik met heel veel enthousiasme vervul.

Natuurvoedingsadviseur

Met mijn diploma Natuurvoedingsadviseur op zak is voor mij het kringetje rond; een eigen voedingspraktijk, waarin ik jong en oud op een professionele wijze kan adviseren en begeleiden op weg naar een (nog) betere gezondheid. Ondertussen blijf ik me actief verdiepen in alles rondom gezonde voeding door het volgen van cursussen,  bij- en nascholingen. Voor een optimale gezondheid is balans belangrijk. Voeding speelt hierin een grote rol, maar ook beweging en het omgaan met stress en emoties mogen natuurlijk niet vergeten worden. In 2015 heb ik mijn diploma gewichtsconsulent behaald.

Mijn werkwijze is praktisch, met respect voor mijn cliënt, waarbij ik uitga van het maximaal haalbare resultaat.

BGN registratienummer: 3285logo2

 

 

BIG registratienummer: 69005518130