Stretch & Relax, 3 februari 2018

 

IMG_2612

Annelies Vos en Gerrie van Leeuwen

Stretch & Relax workshop

Annelies en Gerrie leerden elkaar kennen via sport en kwamen via twee afzonderlijke paden tot de ontdekking dat de combinatie voeding, bewegen en ontspannen dé sleutel is naar een vitaal leven. In de workshop “Stretch & Relax” vertellen we je hier graag meer over. Na een korte introductie gaan we aan de slag!

 

STRETCH & RELAX

In deze workshop maak je even tijd voor jezelf. We gaan op een weinig intensieve manier aan de gang met oefeningen die een ontspannend effect hebben op je lichaam. De bewegingen zorgen er voor dat je afvalstoffen makkelijker kwijtraakt. Dat is één van de belangrijkste onderdelen van afvallen. Tijdens de workshop nemen we de tijd om het lichaam op een prettige manier te stretchen, waardoor het bindweefsel gemasseerd wordt, je spieren verlengen en je ruimte in je onderrug ervaart. Je ervaart wat bewust ademhalen en de houdingen voor je lichaam kunnen doen. De workshop is voor iedereen geschikt. Na de workshop ga je helemaal ontspannen naar huis en kun je er weer tegenaan!

De workshop duurt twee uur en wordt verzorgd door Gerrie van Leeuwen, eigenaar van “Change in Motion”. De workshop kost 20,00 Euro per persoon. Wil je je opgeven?

Meld je dan aan via avos@cure4life.nl

Je ontvangt een mailtje met een bevestiging, belangrijke informatie en het rekeningnummer waarop je het bedrag kunt overmaken. Er is ruimte voor maximaal 20 personen, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Datum:    3 februari 2018

Tijd:          09:30 uur – 11.30 uur

Lokatie:   de Zicht, Marktplein 6 in Ederveen

Tot 3 februari! Hartelijke groet, Gerrie en Annelies

 

Cure4Life

Medisch onderbouwd

Stretch & Relax

Change in motion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 × 1 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>